سمعک

خرید سمعک – نمایندگی 4 برند سمعک با بهترین قیمت

خرید سمعک

خرید سمعک یک فرآیند کمی پیچیده و تخصصی است که در نگاه اول سخت است.اکثر افراد زمانی که متوجه می شوند  مبتلا به کم شنوایی شده اند و می بایست از سمعک استفاده کنند با سوالات متعددی در مورد خرید سمعک، اینکه از کجا سمعک بخرند ؟ آیا سمعک تنها راه حل پیش روی آنها هست یا خیر و دهها سوال دیگر مواجه می شوند که در زیر لیستی از سوالات معمول و پاسخ های آنها آورده شده است؟ در این مقاله ما سعی کرده ایم از جهات مختلف به مسئله خرید سمعک بپردازیم.

ABR 2024 03 11T170605.472

نیاز به خرید سمعک

این سوال مطرح می شود که آیا من به خرید سمعک نیاز دارم یا خیر؟

هر فرد با هر میزان کم شنوایی غیر قابل درمان برای بهبود کیفیت زندگی باید به خرید سمعک اقدام کند. کم شنوایی به تدریج وبدون هیچ گونه ناراحتی و یا دردی آغاز می شوند. از این گذشته اعضای خانواده اغلب بدون اینکه حتی متوجه باشند که چنین کاری را انجام می دهند به کم شنوایی عضو دیگر خانواده عادت می کنند.تشخیص وجود کم شنوایی تنها با کمک متخصص شنوایی شناسی انجام پذیر است.

متخصص شنوایی با انجام ارزیابی های دقیق به شما خواهد گفت که شما کاندیدای استفاده از سمعک هستید یا خیر؟ اگر شما کاندیدای استفاده از سمعک باشید برای خرید آن اقدام کنید

شما با مطالعه علائم زیر می توانید به وجود کم شنوایی شک کنید:

  1. آیا شما در اغلب موارد از دیگران می خواهید که گفته خود را تکرار کنند؟
  2. آیا هنگامی که در جمع 3-4 نفری مشغول صحبت هستید درک گفتار برایتان دشوار است؟
  3. آیا برای فهم گفتار دیگران باید به چهره آنها نگاه کنید؟
  4. آیا در مکانهای شلوغی مانند رستوران، پاساژ و یا اتاق کنفرانس برخی کلمات را اشتباه می شنوید؟
  5. آیا شنیدن صدای زنان و کودکان برایتان دشوار است؟
  6. آیا صدای رادیو یا تلویزیون را بلند تر از حد معمول می کنید؟
  7. آیا در گوش خود صدای اضافه مانند زنگ یا سوت دارید؟
  8. آیا وقتی دیگران صحبت می کنند احساس می کنید کلمات را زیر لبی بیان می کنند؟

اگر به چند تا از سوالات بالا پاسخ مثبت دادید احتمالا به کم شنوایی مبتلا شده اید.

خرید سمعک

اگر من به کم شنوایی مبتلا شده ام چرا پزشک چیزی به من نگفته است؟

تنها 13 در صد پزشکان عمومی (نه متخصص شنوایی یا گوش حلق و بینی ) انجام تست های دوره ای شنوایی را به طور معمول توصیه می کنند. از آنجا که اغلب افراد مبتلا به کم شنوایی در محیط آرام مشکلی ندارند(مثل مطب دکتر) برای پزشک تشخیص کم شنوایی شما بطور معمول امکانپذیر نیست ، مگر اینکه کم شنوایی به سطح بالای 70 -80 درصد برسد.

بنابراین شما و یا اعضای خانواده زودتر از پزشک وجود کم شنوایی را تشخیص خواهید داد و تنها متخصص شنوایی می تواند در تشخیص وجود کم شنوایی به شما کمک کند. در مرکز شنوایی تست های دقیق شنوایی سنجی برای تشخیص نوع و میزان کم شنوایی انجام می شود و مشاوره های لازم برای خرید سمعک به شما داده خواهد شد.

درمان کم شنوایی با سمعک یا  دارو

سوال مهمی که همیشه در ابتدا پیش می آید اینست که آیا کم شنوایی من با دارو درمان می شودو به عبارتی ممکن است نیاز نباشد که برای خرید سمعک اقدام کنم؟

کم شنوایی انواع مختلف دارد بعضی از انواع کم شنوایی با دارو قابل درمان است ولی در صورتی که پس از انجام ارزیابی های شنوایی تشخیص داده شود که کم شنوایی از نوع حسی- عصبی ،کم شنوایی در سالمندان یا پیرگوشی است و یا  در اصلاح به شما گفته شود که عصب گوش و یا حلزون گوش  آسیب دیده است در این شرایط راه درمان دارویی وجود ندارد. و می بایست به تشخیص شنوایی شناس از سمعک مناسب استفاده کنید.

در صورت وجود کم شنوایی ناشی از اختلال عملکرد گوش میانی و یا عفونت و یا آسیب استخوانچه ها و راههای درمان دارویی میتواند وجود داشته باشد. بهتر است تشخیص را به شنوایی شناس  خود بسپارید.شنوایی شناس با علم و تخصصی که دارد به راحتی می تواند نوع کم شنوایی را تشخیص و راه درمان مناسب را به شما توصیه کند.

سمعک ps 1

ازکجا سمعک بخرم؟ خرید سمعک از کجا؟

سمعک را تنها ازمراکز شنوایی معتبر تهیه کنید .تنها مرجع علمی و تخصصی و مورد نایید برای خرید سمعک مراکز شنوایی شناسی می باشد.گاهی پیش می آید که فرد تصور می کند برای تهیه سمعک باید به داروخانه و یا فروشگاههای لوازم پزشکی مراجعه کند این تصور کاملا اشتباه است و تهیه سمعک از مراکز فروش کالای پزشکی کاری کاملا اشتباه است. سمعک مانند پروتزی است که برای کارایی صحیح باید تنها توسط متخصص شنوایی انتخاب ، تجویز و تنظیم شود.

آیا اگر کسی به پروتز زانو نیاز داشته باشد بدون جراح خوب می تواند از آن بهره ببرد؟ خرید سمعک از هر مرکزی غیر از مرکز شنوایی شناسی  مانند خرید پروتز زانو است که بدون جراحی فایده ای نخواهد داشت. افرادی که از سابقه استفاده از سمعک را دارند به خوبی می دانند که برای اینکه بتوان از سمعک بهره برد به چندین جلسه تنظیم نیاز هست و تنظیم سمعک تنها توسط متخصص شنوایی انجام می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خرید سمعک از مرکز شنوایی آوای امید بر لینک زیر کلیک کنید:

از کجا سمعک بخرم

پدیده جدیدی که جدیدا با آن مواجه شدیم خرید سمعک دست دوم از سایت های فروش کالاهای دست دوم است. این کار کاملا اشتباه هست و نه تنها توجیه علمی ندارد بلکه توجیه اقتصادی نیز ندارد.

خرید سمعک از مراکز شنوایی معتبر

مراحل خرید سمعک :

یک سوال مهمی که همیشه برای افرادی که می خواهند از سمعک استفاده کنند وجود دارد اینست که برای خرید سمعک چه مراحلی را باید طی کرد؟ در اینجا ما مراحل خرید سمعک را توضیح می دهیم:

  • مراجعه به مرکز شنوایی شناسی معتبر (مرکز آوای امید)
  • انجام تست های شنوایی سنجی دقیق و تخصصی جهت خرید سمعک
  • مشاوره برای خرید بهترین سمعک با توجه به نیاز فرد
  • قالبگیری از گوش
  • سفارش و آماده شدن سمعک
  • تنظیم سمعک
  • تنظیمات و ارزیابی های دوره ای

1-معاینه گوش و تست شنوایی:

برای خرید سمعک ابتدا فرد باید به مرکز شنوایی مراجعه کند در مرکز شنوایی آوای امید ابتدا ارزیابی های دقیق شنوایی به منظور تعیین آستانه های شنوایی، میزان کم شنوایی در هر گوش و در هر فرکانس انجام می شود . نوع سمعک بر اساس نوع و میزان کم شنوایی در هر فرکانس در هر گوش تعیین می گردد. ارزیابی هایی که انجام می شود به صورت معمول شامل تست PTA ، تمپانومتری و رفلکس اکوستیک ، SDS ،SRT  است.

سایز آزمون های گفتاری مانند تعین سطح گفتار در نویز بسته به نیاز برای افراد انجام می شود. گاهی انجام تست ABR و ASSR و سایر آزمون های تخصصی برای تعیین دقیق تر سمعک مورد نیاز است.

2-مشاوره سمعک و انتخاب سمعک

بعد از مشخص شدن میزان دقیق کم شنوایی اکنون زمان تعیین نوع سمعک است . سمعک ها انواع بسیار مختلفی دارند که بر اساس ویژگی های زیادی تعیین و تجویز می شوند. بعد از مشاوره و انتخاب نوع سمعک اکنون بر اساس نوع سمعک انتخابی قالبگیری انجام می شود.

3-قالبگیری سمعک

بسته به اینکه سمعک داخل گوشی و یا پشت گوشی است باید برای آن قالب گیری انجام شود . در هنگام قالبگیری یک خمیر از طریق سرنگ قالبگیری وارد مجرای گوش شما می شود تا اندازه های دقیق گوش شما تعیین شود. تقریبا 5 دقیقا زمان می برد تا خمیر خشک شود . پس از آن خمیر که به شکل یک قالب از گوش شما است برای ساخت قالب سمعک مورد استفاده قرار می گیرد.

4-تنظیم ، برنامه ریزی و فیتینگ سمعک

سمعک یک پروتز خام است که بدون برنامه ریزی و تنظیمات قابل استفاده نیست. سمعک باید برنامه ریزی شود وگرنه صدای مناسبی نخواهد داشت و حتی ممکن است آسیب رسان نیز باشد . معمولا برای تنظیم سمعک تا به سطح مطلوبیت نهایی برسد به چندین جلسه تنظیم نیاز است. تنظیم تنها توسط متخصص شنوایی می بایست انجام شود.

مراحل خرید سمعک

بهترین پزشک برای خرید سمعک

متخصص شنوایی باید دارای مدرک دانشگاهی معتبر با عنوان شنوایی شناس باشد. متخصصین این رشته در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی شنوایی شناسی فارغ التحصیل شده اند.  تنها متخصصین شنوایی مجاز به تجویز سمعک هستند.متخصصین مرکز شنوایی و سمعک آوای امید دارای مدرک دکترای تخصصی شنوایی می باشند.

از کجا بفهمم که سمعک مناسب من کدام است؟

انتخاب سمعک مناسب با توجه به افت شنوایی در هر فرکانس ، شکل ادیوگرام و بسیاری از شاخص های تخصصی دیگر انجام می گیرد . متخصصین شنوایی برای این کار چندین سال در دانشگاه های معتبر آموزش دیده اند . باید توجه کنید که انتخاب سمعک تنها محدود به انتخاب مارک آن نیست که خود بیمار و یا همراهان وی بتوانند با مطالعه و سرچ و پرس و جو به آن دست یابند . به جای گشتن دنبال سمعک مناسب و سردرگمی بیشتر به شنوایی شناس خود اعتماد کنید و برای پیدا کردن شنوایی شناس بهتر تحقیق کنید نه سمعک بهتر.

متخصصین مرکز شنوایی آوای امید میتوانند بهترین مشاوره را برای خرید سمعک به شما بدهند.

بهترین مارک سمعک ، بهترین قیمت سمعک

وقتی شما به شنوایی شناس خود مراجعه می کنید ایشان چند گزینه از سمعک ها با مارک ها و قیمت های مختلف به شما معرفی خواهند کرد و شما از میان آنها می بایست با توجه به شرایط مالی و حساسیت روی ظاهر سمعک با توجه به سلیقه خود انتخاب کنید.

روزانه تعداد زیادی از افراد با مرکز شنوایی سنجی و سمعک آوای امید تماس می گیرند و سوالشان اینست که به نظر شما بهترین سمعـک کدام سمعک است؟ برای راحتتر شدن مخاطبین پاسخ را در چند بخش خلاصه بیان می کنیم . 5 الی شش برند سازنده سمعک به عنوان بهترین برندها در دنیا مطرح هستند:

اسامی این برندها: siemense ، widex  ، phonak ، bernafon ،rexton و oticon  است. اینکه از میان این شش برند کدام در دنیا بهترین است کاملا بستگی به این دارد که کدام پارامترها اساس مقایسه است . اولویت بندی در کشورهای مختلف متفاوت است و بخش عمده آن بستگی به چگونگی وارد کردن ویا تولید سمعک در آن کشور و خدمات پس از فروش آن دارد.

از نظر برند این شش سمعک نامبرده شده بهترین ها هستند. در ایران از نظر بسیاری از شنوایی شناسان سمعک siemense و oticon نسبت به  بقیه برندها برتری هایی از لحاظ کیفیت و خدمات پس از فروش دارند.

خرید سمعک

خرید سمعک سیگنیا (زیمنس)

سیگنیا (Signia) یکی از برندهای معروف و محبوب در صنعت سمعک‌های دیجیتال است. این شرکت در سال ۲۰۱۹ از ادغام شرکت زیمنس شکل گرفته است. محصولات سیگنیا شامل سمعک‌های دیجیتال با فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند کاهش نویز، فناوری Own Voice Processing برای کاهش نویز صدای خود، و سیستم Bluetooth می‌باشد که به کاربران امکان کنترل آسان و بی‌نیاز از دستگاه را فراهم می‌کند.

با توجه به کیفیت بالا و فناوری‌های پیشرفته مورد استفاده در سمعک‌های سیگنیا، این برند به عنوان یکی از برترین تولیدکنندگان سمعک در دنیا شناخته شده است.

Oticon یک شرکت مطرح در صنعت سمعک‌های دیجیتال است که در دانمارک تاسیس شده است. این شرکت با بیش از ۱۰۰ سال تجربه در زمینه سمعک‌های دیجیتال، به دنبال ارائه‌ی محصولاتی هوشمند و نوآورانه در صنعت سمعک‌هاست. خرید سمعک سیگنیا انتخاب هوشمندانه ای است.

خرید سمعک اتیکن

محصولات این شرکت به دلیل استفاده از تکنولوژی‌های هوشمند، طراحی زیبا و کیفیت صدای بالا، جزء بهترین سمعک‌های دیجیتال در بازار به شمار می‌روند. همچنین، سمعک‌های Oticon از قابلیت‌های ارتباط بی‌سیم و هماهنگی با تلفن‌های هوشمند و دستگاه‌های دیگر، برای کاربران خود استفاده می‌کنند.خرید سمعک اتیکن خرید طعم زندگیست.

ABR 2024 03 11T171250.703

خرید سمعک برنافن

برنافن (Bernafon) یکی از شرکت‌های برتر در زمینه تولید سمعک‌های دیجیتال است که در سوئیس تاسیس شده است. این شرکت با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته و طراحی‌های نوآورانه، سعی در تولید محصولاتی با کیفیت بالا و ارزش افزوده برای مشتریان خود دارد.

سمعک‌های برنافن با استفاده از تکنولوژی‌های مانند دایرکت ستریم (Direct Streaming)، ارتباط بی‌سیم و هماهنگی با تلفن‌های هوشمند و دستگاه‌های دیگر را برای کاربران خود فراهم می‌کنند. همچنین، این سمعک‌ها با داشتن ویژگی‌های نظیر محیطی و گوش دادن به چند صدای مختلف به کاربران خود اجازه می‌دهند که با محیط اطراف خود بهتر هماهنگ شوند و از زندگی روزمره‌ی خود لذت ببرند. خرید سمعک برنافن خرید منطقی است.

دوستانم سابقه خوبی از سمعک ندارند و من از استفاده از سمعک می ترسم

این قضیه یکی از نگرانی های عمده افراد هنگام تهیه سمعک است. بعضی از افراد دوستانی دارند که از سمعک های خود رضایت ندارند و دیگران را به استفاده نکردن از سمعک تشویق می کنند. باید تاکید شود که  تنظیم سمعک بسیار در رضایت از سمعک موثر است . تکنولوژی های جدید با قابلیتهای تنظیمی بسیار زیاد رضایت بسیار بالایی را برای کاربران سمعک فراهم آورده است.اکثر افراد ناراضی از سمعک از سمعک هایی با تکنولوژی قدیمی استفاده می کنند که قابلیت تنظیمی ندارد و یا قابیلت تنظیمی آن محدود است .

باید دقت کنید پروسه تنظیم سمعک پروسه ای چند جلسه ای است و به پیگیری نیاز دارد بسیاری از افراد ناراضی تنها یک یا دو بار جلسات تنظیم سمعک داشته اند.

ABR 2024 03 11T172351.898

آیا سمعک سوت می زند؟

دلایل مختلفی برای سوت زدن سمعک وجود دارد. سمعک خوب نباید سوت بزند بنابراین در صورتی که سمعک شما به هر دلیلی سوت می زند با شنوایی شناس خود تماس حاصل کنید.

سمعک داخل گوشی بهتر است یا پشت گوشی؟

نکته دیگری که در هنگام خرید سمعک باید به ان توجه کرد شکل ظاهری سمعک است. سمعک ها ممکن است داخل گوشی و یا پشت گوشی و یا نامرئی باشند. اکثریت افراد تمایل دارند که دیگران از وجود کم شنوایی در انها مطلع نباشند. و بنابراین کوچکترین سایز سمعک را انتخاب می کنند برای آگاهی از اینکه آیا شما کاندیدای استفاده از سمعک داخل گوشی هستید ادامه مقاله را بخوانید

به زبان ساده بخواهم بیان کنم پاسخ این سوال تنها و تنها با ارزیابی دقیق شنوایی در فرکانسهای مختلف با ابزارهای دقیق و توسط شنوایی شناس که متخصص این امر است قابل پاسخ گفتن است. بسیاری از عوامل غیر شنوایی مانند قابلیت بینایی و حرکتی فرد نیز در پاسخ به این سوال موثر است.

 این سوال کاملا تخصصی است که تنها باید شنوایی شناستان به آن پاسخ دهد.ولی اگر شنوایی شناس شما با در نظر گرفتن جمیع موارد به شما این انتخاب را داد که می توانید هر دو نوع سمعـک داخل گوشی و پشت گوشی را انتخاب کنید و محدودیت خاصی ندارید اکنون مهمترین سوالی که مطرح می شود اینست که سمعک داخل گوشی بهتر است یا سمعـک پشت گوشی؟

هرکدام از این سمعـک ها مزایا و معایبی دارند . مهمترین مزیت سمعـک های داخل گوشی قابلیت پنهان شدن آنها در گوش است به نحوی که کمترین دید را دارند. این سمعک ها حتی می توانند آنقدر در عمق کانال گوش پنهان شوند که به آنها “سمعـک  نامرئی” گفته شود. سمعک های داخل گوشی راحتتر در گوش گذاشته و برداشته می شوند( بجز افرادی که مشکلات حرکتی شدیدی دارند) و مکالمه با تلفن با این سمعک ها بهتر است. سمعک های پشت گوشی استحکام بیشتری دارند و برای کم شنوایی های شدید و عمیق بهترین گزینه و گاهی تنها انتخاب هستند.

راهنمای خرید سمعک

سمعک آنالوگ با دیجیتال و هوشمند چه تفاوتی دارد؟

بین سمعک های مختلف از نظر تکنولوژی تفاوت های زیادی وجود دارد که در هنگام خرید سمعک باید به آن توجه کرد. سمعک های قدیمی تر از نوع آنالوگ هستند این رده از سمعک ها ارزانترین سمعک ها از نظر قیمت هستند . بعد آز تکنولوژی دیجیتال معرفی شد و اکنون سمعک ها دیجیتال هوشمند هستند و پردازش های پیچیده ای دارند.

برای آگاهی از تفاوت این اصطلاحات تکنولوژی سمعک را مطالعه کنید.

خرید سمعک آنالوگ

پیش از خرید سمعک آنالوگ به این موارد دقت کنید

سمعک آنالوگ، نوعی سمعک است که از طریق قطعات الکترونیکی ساده‌تر که در آن به کار می‌رود و با استفاده از فناوری های قدیمی‌تر، مانند مدارهای آنالوگ، صدا را تقویت می‌کند. در این نوع سمعک، صدای ورودی از طریق میکروفون گرفته می‌شود و سپس به یک مدار آمپلی فایر آنالوگ فرستاده می‌شود تا صدای ورودی را تقویت کند. بعد از آن، صدای تقویت شده به یک بلندگو فرستاده می‌شود که به کاربر کمک می‌کند صدای تقویت شده را بشنود.

سمعک های آنالوگ به دلیل استفاده از تکنولوژی های قدیمی تر، از سادگی و هزینه کمتری برخوردار هستند. اما به دلیل نبود تنظیمات پیشرفته و قابلیت های محدود، موفقیت  کاربر با استفاده از سمعک های آنالوگ کمتر و نیازمند تلاش و صبر بیشتری از سمت کاربر می‌باشد.

خرید سمعک دیجیتال

سمعک دیجیتال، نوعی سمعک است که از فناوری های جدیدتر و پیشرفته‌تری استفاده می‌کند. در این نوع سمعک، صدای ورودی با استفاده از میکروفون گرفته می‌شود و به سمت پردازشگر دیجیتال فرستاده می‌شود. در اینجا، صدا به صورت دیجیتالی پردازش و تحلیل می‌شود و برای بهینه سازی شنوایی کاربر، تنظیمات مختلفی روی آن اعمال می‌شود.

یکی از مزایای سمعک های دیجیتال، امکانات پیشرفته‌تری مانند حذف نویز، کنترل صدای پس‌زمینه، تنظیمات پیشرفته گوشهای مختلف، پردازش سیگنال های ورودی به صورت فردی برای هر فرد می‌باشد. همچنین سمعک های دیجیتال، با استفاده از باتری قابل شارژ یا سلول های خشک، عمر بیشتری نسبت به سمعک های آنالوگ دارند.

امروزه اکثر خرید سمعک ها از نوع دیجیتال می باشند.

ABR 2024 03 11T173319.166

خرید سمعک هوشمند

اگر میخواهید سمعک خریداری کنید در مورد خرید سمعک هوشمند اینجا بخوانید

سمعک هوشمند یک نوع سمعک پیشرفته است که با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته‌ای مانند یادگیری ماشین و هوش مصنوعی، به کاربر امکان می‌دهد تا به صورت بهینه و با کیفیت بالا، صدا را تقویت کرده و به بهترین شکل ممکن شنوایی خود را بهبود دهد.

سمعک هوشمند قابلیت تشخیص محیط و شناسایی نوع صداهای مختلف را داراست و با استفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین، برای هر نوع صدای مختلف، تنظیماتی را اعمال می‌کند تا بهبود شنوایی کاربر را فراهم کند. همچنین این نوع سمعک با توجه به نیاز کاربر، تنظیماتی مانند تقویت صدا و کاهش نویزهای محیطی را به صورت خودکار اعمال می‌کند.

سمعک هوشمند به کاربر امکان می‌دهد تا با استفاده از اپلیکیشن های مرتبط، تنظیمات سمعک خود را تنظیم کند و به صورت سفارشی تغییراتی را در تنظیمات سمعک اعمال کند. همچنین، برخی از سمعک های هوشمند قابلیت اتصال به دستگاه‌های دیگر مانند گوشی هوشمند و تبلت را نیز دارا هستند.

خرید سمعک بلوتوثی

پیش از خرید سمعک بهتر است بدانید که

سمعک بلوتوثی یا همان سمعک بی‌سیم، یک نوع سمعک است که با استفاده از فناوری بلوتوث به دستگاه‌های مختلف متصل می‌شود. برای استفاده از این نوع سمعک، کاربران باید دستگاه بلوتوثی خود را با سمعک مرتبط کنند.

سمعک بلوتوثی به کاربر امکان می‌دهد تا به صورت بی‌سیم و با کیفیت بالا صدای محیط را دریافت کند و به مکالمات و موسیقی گوش دهد. همچنین با استفاده از دستگاه بلوتوثی می‌توانید تنظیمات مربوط به سمعک خود را تغییر دهید و به صورت سفارشی تنظیماتی مانند تقویت صدا و برداشتن نویزهای محیطی را اعمال کنید.

استفاده از سمعک بلوتوثی به دلیل عدم نیاز به کابل‌های بیشتر، بسیار راحت و کارآمد است و به کاربر امکان می‌دهد تا به راحتی از دستگاه‌های مختلفی مانند تلفن همراه، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر استفاده کند.

خرید سمعک شارژی

سوالی که در مورد خرید سمعک پیش می آید اینست که سمعک شارژی با غیر شارژی چه تفاوتی با هم داند

سمعک شارژی، نوعی سمعک است که برای کارکرد به باتری نیاز دارد و با اتصال به منبع برق، باتری آن شارژ می شود. این نوع سمعک ها به دلیل داشتن باتری قابل شارژ، به صرفه تر و کاربردی تر از سمعک هایی هستند که از باتری های یکبار مصرف استفاده می کنند.

در این نوع سمعک ها، باتری معمولاً در داخل سمعک جای دارد و برای شارژ کردن آن، می توان از یک شارژر و یا یک کابل USB استفاده کرد. باتری های شارژی به صورت مستمر می توانند شارژ شوند و به صرفه ترین حالت، می توانند تا چند سال هم استفاده شوند.

با این حال، نکته مهمی که باید در نظر داشت، این است که سمعک های شارژی نیاز به مراقبت و نگهداری مناسب دارند. باتری های شارژی در صورت عدم استفاده، باید به صورت دوره ای شارژ شوند تا از پایداری باتری و عمر مفید آنها حفاظت شود. همچنین باید از شارژرهای مناسب و مطابق با مشخصات سمعک استفاده کرد تا از خرابی سمعک در نتیجه استفاده از شارژرهای نامناسب جلوگیری شود

سمعک ها PS

چه زمانی باید سمعک جدید تهیه کرد؟

طول عمر سمعـک بستگی به فاکتورهای زیادی دارد ولی به طور کلی سمعـک طول عمری بین 4 تا 6 سال دارد. نحوه نگهداری از سمعک فاکتور بسیار مهمی است . اگر سمعـک را به صورت روزانه تمیز کنید و رطوبت و جرم گوش وارد اجزای آن نشود ممکن است بیشتر از این زمان نیز عمر کند. برخی از استفاده کنندگان از سمعک حتی تا 10 سال نیز سمعک خود را سالم نگه می دارند .

ااما سالم بودن سمعک تنها دلیل عوض نکردن سمعک نیست زیرا تکنولوژی با سرعت زیادی در حال تغییر است و واقعا حیف است که تکنولوژی های جدید را تجربه نکنیم. برای اینکه بدانید آیا تکنولوژی های جدیدتر از سمعک کنونی شما وجود دارد یا نه  و این تکنولوژی ها چقدر در زندگی شما تاثیر دارد و از جزییات آن با خبر شوید به مراکز شنوایی شناسی مراجعه کنید.

خرید سمعک

قیمت سمعک

قیمت سمعک سوال مهمی است که افرادی که تصمیم برای خرید سمعک دارند می پرسند. قیمت سمعک براساس پارامترهای مختلفی تعیین می شود که مهمترین آن تکنولوژی سمعک است . به طور کلی تکنولوژی هرچقدر ساده تر و قدیمی تر باشد آن سمعک ارزانتر است.  سمعک های آنالوگ ارزانترین سمعک ها هستند که بر اساس اینکه شرکت سازنده آن کدام شرکت است و چه امکاناتی دارد قیمت آن متفاوت است  از حدود 400 تا  یک میلیون و پانصدهزار تومان. بعد از سمعک آنالوگ سمعک های دیجیتال تریمر دار تولید شد که اینها هم قیمت حدود 800 هزار تومان تا 2 الی 3میلیون  تومان دارند .

سمعک های دیجیتال ،نسل بعدی سمعک ها هستند که می توانند هوشمند و یا غیر هوشمند باشند . سمعک های دیجیتال غیر هوشمند محدوده قیمتی حدود 2 ملیون تومان تا 5 ملیون و پانصد هزار تومان دارند. بعد ازآن وارد دنیای سمعـک های هوشمند می شویم که امکانات متعددی دارند و براساس همین امکانات و شرکت سازنده و شکل ظاهری که نامرئی و یا پشت گوشی باشند قیمت آن متفاوت است . معمولا از حدود 6.000.000 میلیون تومان شروع شده و بسته به لوازم جانبی مورد استفاده ممکن است تا 20ملیون تومان می توانند باشند.

قیمت سمعک بر اساس فاکتورهای مختلفی مانند تکنولوژی ، سال ساخت، امکانات جانبی و ظاهر تعیین می شود .سمعک ها از نظر تکنولوژی سمعک ها از نظر ظاهری به 3 گروه سمعک های داخل گوشی ، پشت گوشی و ریک تقسیم بندی می شوند.

امروزه طیف گسترده ای در انواع سمعک های ارائه شده توسط شنوایی شناسان وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب منحصر به فردی را برای افراد بر اساس نیازهای سلامت شنوایی خود ارائه می دهند. قیمت این سمعک ها نیز می تواند بسیار متفاوت باشد.

ABR 2024 03 11T180219.715

قیمت سمعک داخل گوشی

سمعک های داخل گوش (CIC) معمولاً برای افرادی که کم شنوایی خفیف تا شدید دارند مناسب هستند. همانطور که از نام آن پیداست، این سمعک ها به کامل در کانال گوش قرار می گیرند. این سمعک ها محبوبیت زیادی دارند و بر اساس کمپانی سازنده آنالوگ ، دیجیتال یا هوشمند و فراهوشمند بودن و امکانات و خدمات پس از فروش آن قیمت آن متفاوت است . به طور معمول برای خرید این سمعک ها هزینه ای در حدود 6 میلیون تومان (6.000.000) به بالا باید در نظر بگیرید.

قیمت سمعک داخل کانال

سمعک های داخل کانال (ITC) کمی از سمعک های CIC بزرگتر هستند و به دلیل بزرگتر بودن می توانند امکانات بیشتری داشته باشند . مثلا قابلیت تله کویل دارند و یا می توانند قابلیت بلوتوثی داشته باشند . اما از نظر قیمتی رنج قیمتی مشابه سمعک های ITC  ذارند و بسته به نوع تکنولوژی از 6 میلیون به بالا هستند.

قیمت سمعک نامرئی (IIC)

در نهایت، سمعک‌های نامرئی  (IIC) کوچک‌ترین سمعک‌های موجود و مشابه سمعک‌های CIC در نحوه قرارگرفتن در در عمق کانال گوش هستند. این سمعک ها دید کمتری نسبت به سایر سمعک ها دارند و چون هر شرکت تولید کننده سمعک مدل های کمی از این نوع سمعک را تولید می کند قیمت آن کمی بالاتر از سمعک های CIC و IIC است . این قیمت ها از حدود 8.000.000 تومان به بالا هستند . یک سمعک محبوب IIC، بسته به سفارشی‌سازی‌ها و خدمات بسته‌بندی انتخابی، می‌تواند تا 35.000.000 تومان قیمت داشته باشد.

ABR 2024 03 11T180909.048

قیمت سمعک پشت گوشی (BTE)

سمعک های پشت گوش (BTE) معمولاً برای افراد مبتلا به کم شنوایی خفیف تا عمیق استفاده می شود. در این سمعک ها همه اجزا در یک محفظه  پشت گوش قرار می گیرند که به یک قالب گوش متصل می شود که صدا را از . این سمعک ها بهترین سمعک ها از نظر دوام و کارآیی هستند اما بر روی گوش دیده می شوند . این سمعک ها به دلیل بزرگتر بودن قابلیت های بیشتری دارند . مثلا بلوتوثی هستند ، می توانند شارزی باشند . به راحتی به تلفن همراه متصل می شوند .

این سمعک ها انواع بسیار مختلفی دارند و هر شرکت سازنده سمعک بیشترین تعداد این سمعک ها را تولید می کند و بنابراین قیمت بسیار متنوع می باشد .

این سمعک ها می توانند بسیار قدیمی و آنالوگ باشند و از حدود 400.000 تومان شروع شوند و یا اینکه آنقدر پیشرفته باشند که با امکانات جانبی به 50.000.000 الی 60.000.000 برسند.

اگر قصد خرید سمعک پشت گوشی را دارید با هر میزان بودجه می توانید برای ان کار اقدام کنید.

قیمت سمعک RIC

سمعک های رسیور در کانال  یا (RIC) که برای افراد مبتلا به کم شنوایی خفیف تا شدید طراحی شده است، صدا را از طریق یک سیم باریک از بلندگو و گیرنده که در محفظه پشت گوش قرار دارد به رسیور که در درون کانال گوش قرار دارد منتقل می کنند.

این سمعک ها محبوب ترین سمعک های دنیا هستند و بسیار پرفروش هستند . زیرا هم برای انواع کم شنوایی ها (البته بجز کم شنوایی های زیاد شدید و عمیق ) مناسب هستند و هم اینکه خیلی کم دیده می شوند. این سمعک ها شیک ترین و قشنگترین طراحی ها را دارند که برای کاربر بسیار جذاب است .

از طرف دیگر چون رسیور این سمعک ها در داخل کانال گوش و نزدیک پرده گوش قرار دارد صدای بسیار با کیفیتی به گوش منتقل می شود.  این سمعک ها مانند سمعک های پشت گوشی تمامی امکانات را دارند .

این سمعک ها با توجه به نوع طراحی و ویژگی ها قیمتی بالاتر از سایر سمعک ها دارند و از حدود 10.000.000 تومان شروع می شوند. بالاتر بودن کف قیمت این سمعک ها به این دلیل است که تکنولوژی پردازشی پایه این سمعک ها بالاتر است.

ABR 2024 03 11T181424.316

قیمت سمعک کودکان

تجویز سمعک در کودکان با فرآیند تجویز سمعک در بزرگسالان کاملا متفاوت است و بنابراین سمعک های این گروه و قیمت سمعک کودکان از بزرگسالان متفاوت خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سمعک کودکان مقاله با عنوان سمعک کودکان در همین سایت را مطالعه کنید.

قیمت سمعک کودکان با توجه به نکات زیر تعین می شود

  • نیاز شنوایی کودکان با بزرگسالان متفاوت است
  • سمعک در کودکان در اغلب موارد می بایست دو گوشی باشد
  • تا سن 9 سالگی باید پشت گوشی باشد
  • قابلیت اتصال به FM داشته باشد
  • کم شنوایی در کودکان معمولا شدید و عمیق است
  • مقاومت آن باید بالا باشد

با توجه به نکات گفته شده سمعک طراحی شده برای کودکان اختصاصی خواهد بود و قیمت آن از حدود 10.000.000 تومان آغاز می شود.

ABR 2024 03 11T182130.574

قیمت سمعک برای وزوز گوش

بعضی از سمعک ها برای درمان وزوز گوش طراحی شده اند . این سمعک ها جزو دسته سمعک های اختصاصی هستند و ویژگی های خاصی دارند و نحوه پردازش آنها با سمعک های معمولی متفاوت است و تکنولوژی هایی بالایی دارند . هرکدام از شرکت های سازنده سمعک برای وزوز گوش سمعک های خاصی ارائه می کنند . با توجه به ویژگی های پردازشی خاص سمعک های مناسب برای درمان وزوز گوش قیمت این سمعک ها کمی بالاتر و از حدود 10.000.000 تومان آغاز می شود.

آیا این سیستم های تقویت کننده که در ماهواره تبلیغ می شود سمعک نیستند؟

خیر این سیستم ها سمعک نیستند بلکه تنها تقویت کننده های ساده ای هستند که همه صداها را به یک اندازه بلند می کنند مانند بلندگو. این سیستم ها چه صدا صدای زمینه باشد و یا صدای گفتار باشد برای این سمعک ها تفاوتی ندارد. مثلا این سمعک ها سیستم تفکیک صدای انسان از صدای زمینه را ندارند و سیستمهایی نظیر کنترل سوت و عملکرد هوشمند را دارا نمی باشند.

 در مجموع خریدن این نوع از سمعک ها نه تنها رضایتی به دنبال ندارد بلکه دید فرد را نسبت به استفاده از سمعک برای همیشه خراب می کند. طبق بررسی های انجام شده استفاده کنندگان از این نوع سیستم ها نه تنها فقط چند روز می توانند این به اصطلاح سمعک ها را تحمل کنند بلکه آسیب به سیستم شنوایی یکی از رایج ترین عوارض استفاده از این سیستم ها میباشد.

پرداختی بیمه برای سمعک چقدر است

برخی از بیمه ها مبلغی به عنوان کمک هزینه سمعـک در نظر گرفته اند . هر بیمه قوانین خاص خود در مورد سمعک را  دارد و هیچ یک از مراکز شنوایی قرار داد مستقیم با بیمه ندارند بلکه پس از خرید سمعک فاکتوری ارائه می شود که شخص می تواند آن را به بیمه ارائه دهد و بر اساس نوع قرارداد فرد با بیمه مبلغ مورد نظر را دریافت کند. از جمله خدمات مرکز شنوایی و سمعک آوای امید ارائه  فاکتور معتبر برای ارائه به بیمه ها است.

برای آگاهی از قیمت دقیق سمعک به مرکز شنوایی و سمعک آوای امید مراجعه کنید.

6 PS

آیا سمعک وزوز گوش را درمان می کند

در بسیاری از موارد برای درمان وزوز گوش شنوایی شناس استفاده از سمعک را توصیه می کند.در ادامه  به بیان مطالبی میپردازیم که به شما کمک می کند که بفهمید چرا برای مبتلایان به وزوز گوش سمعک تجویز می شود؟

وزوز گوش و کم شنوایی:

کم شنوایی یکی از شایعترین علل ایجاد کم شنوایی است. اغلب افرادی که به وزوز گوش مبتلا می شوند از کم شنوایی نیز رنج می برند ولی به دلیل اینکه کم شنوایی پدیده ای تدریجی است و ممکن است تا مدت ها آن را احساس نکنید ازخواندن این مطلب تعجب خواهید کرد و یا حتی در دل خواهید گفت ” من به کم شنوایی مبتلا نیستم!!!”. وزوز گوش در بسیاری از موارد یکی ازنشانه های ابتلا به کم شنوایی است.

برای بسیاری از افراد وزوز گوش به علت “محرومیت صوتی” ناشی از کم شنوایی رخ می دهد. هدف از تجویز سمعک برای درمان وزوز تصحیح این نوع محرومیت صوتی است که درمانش باعث بهبود وزوز گوش نیز می شود

تفاوت سمعک با آمپلی فایر

سیستم هایی در حال حاضر در دنیا موجود می باشد که از نظر ظاهری به سمعک شباهت دارند این سیستم ها با سمعک متفاوت هستند و به همین دلیل قیمت پایینی دارند و برای خرید آنها نیاز به تجویز پزشک نیست . این ها تقویت کننده هستند و نه سمعک و  تقویت کننده با سمعک متفاوت است. سمعک قابلیت فیتینگ در هر فرکانسی را به صورت مجزا دارد، پردازش های بسیار زیادی دارد و بر اساس نیاز های فرد تنظیم می شود ولی تقویت کننده ها سیستم هایی هستند که فقط صدا را بلند می کنند و قابلیت پردازش و برنامه ریزی ندارند

نکات خرید سمعک

درهنگام خرید سمعک به چه نکات خاصی باید توجه کرد؟

خرید سمعک یکی از مواردی است که نیاز به توجه و دقت دارد. برخی از اشتباهاتی که ممکن است در خرید سمعک رخ دهند عبارتند از:

1. عدم مراجعه به شنوایی شناس: قبل از خرید سمعک بهتر است با متخصص شنوایی مشورت کنید تا به علت و شدت مشکل شنوایی شما، نوع سمعک مناسب را پیدا کنید.

2. خرید سمعک بدون تست: حتماً باید قبل از خرید سمعک، آن را تست کنید و مطمئن شوید که با شنیدن صداهای مختلف، سمعک به درستی کار می‌کند.

3. عدم درک نیازهای شنوایی خود: هر شخصی نیازهای متفاوتی در زمینه شنوایی دارد. برای مثال، برخی افراد فقط در برابر صداهای بلند مشکل دارند، در حالیکه دیگران مشکل شنوایی در برابر صداهای کم دارند. بنابراین، برای خرید سمعک مناسب باید نیازهای خود را به دقت بررسی کنید.

4. عدم بررسی و تحقیق در مورد برند و قیمت: قبل از خرید سمعک باید در مورد برندها، قیمت‌ها، امکانات و مشخصات فنی آن‌ها تحقیق کنید تا بتوانید بهترین گزینه را انتخاب کنید.

5. عدم در نظر گرفتن امکانات فنی: بعضی از سمعک‌ها دارای امکاناتی مانند کنترل صدا، کاهش نویز، اتصال به دستگاه‌های دیگر و غیره هستند. بنابراین، قبل از خرید سمعک باید امکانات فنی آن را بررسی کرده و با نیازهای خود مقایسه کنید.

6. عدم در نظر گرفتن تعویض باتری: برخی سمعک‌ها دارای باتری داخلی هستند و برخی دیگر نیاز به تعویض باتری دارند. قبل از خرید سمعک باید این نکته را بررسی کنید و برای سمعکی که نیاز به تعویض باتری دارد، باتری جایگزین را نیز خریداری کنید.

7. عدم توجه به طراحی و راحتی: سمعک‌ها باید راحتی در استفاده و طراحی مناسبی داشته باشند. بنابراین، باید در هنگام خرید سمعک به طراحی و راحتی آن توجه کنید تا بتوانید از آن به بهترین شکل استفاده کنید.

به علاوه، ممکن است در خرید سمعک اشتباهات دیگری نیز رخ دهد که بهتر است آن‌ها را نادیده نگیرید. برخی از این اشتباهات عبارتند از:

8. عدم توجه به نوع و اندازه سمعک: سمعک‌ها به اندازه‌ها و نوع‌های مختلفی موجود هستند. بعضی از سمعک‌ها برای استفاده در گوش داخلی و بعضی دیگر برای استفاده در گوش خارجی طراحی شده‌اند. بنابراین، باید به دقت نوع و اندازه سمعک را برای خود انتخاب کنید.

9. خرید سمعک از فروشگاه‌های غیرمجاز: برای خرید سمعک بهتر است به مراکز شنوایی مجاز و معتبر مراجعه کنید تا از کیفیت و قانونی بودن محصول اطمینان حاصل کنید.

10. عدم در نظر گرفتن نیاز به خدمات پس از فروش: پس از خرید سمعک، ممکن است به خدمات پس از فروش نیاز داشته باشید. بنابراین، بهتر است قبل از خرید سمعک، در مورد خدمات پس از فروش مرکز شنوایی و برند سمعک تحقیق کنید.

11. خرید سمعک با کیفیت پایین: برخی افراد برای صرفه جویی در هزینه، به دنبال خرید سمعک‌های با کیفیت پایین هستند. اما این اشتباه است، زیرا سمعک‌های با کیفیت پایین ممکن است باعث بدتر شدن مشکل شنوایی شما شود و در نتیجه هزینه بیشتری را برای درمان مشکل شنوایی خود پرداخت کنید.

به طور کلی، برای خرید سمعک مناسب باید به نیازهای خود توجه کرده و پس از مشورت با متخصص شنوایی، تحقیقات لازم را انجام داده و از مراکز معتبر خرید کنید.

خرید انواع سمعک

انتظارات منطقی از خرید سمعک

به محض قرار دادن عینک بروی چشم ها ، و پس از چند لحظه شوک به دلیل وضوح آنچه می‌توانید ببینید، روشن است که آیا عینک‌ شما درست تجویز شده است یا خیر و آیا  به درستی کار می‌کنند یا خیر. اما همانطور که متخصصان شنوایی اغلب اشاره می‌کنند، تجربه خرید سمعک‌ها کاملاً متفاوت است و عملکردی متفاوت از عینک دارند – عینک بینایی را بازیابی می‌کنند؛ اما سمعک‌ها یک کمک هستند. به عبارت دیگر، قابلیت شنوایی شما بهبود می‌یابد، اما به قوت جوانی بازنمی‌گردد.

پس چگونه می‌توانید بدانید که سمعک شما درست کار می‌کند؟ در ادامه روش‌هایی که شنوایی شناسان برای پاسخ به این سوال استفاده می‌کنند، و آنچه را که در مورد انتظارات باید به ذهن داشته باشید، شرح داده می‌شود.

سمعک برای شما چه کاری انجام می دهد؟

اگر شما یک جفت سمعک جدید – یا اولین جفت سمعک خود را – بگیرید، می‌توانید به گفتگو‌های تلویزیونی یا رادیویی با صدای کمتر گوش دهید، به گفتگوی افراد بدون اینکه به سمت آن‌ها خم شوید یا به لب ها یا زبان بدن آن‌ها توجه کنید، فقط بنشینید و آرامش بخش صحبت کنید.

تغییر دیگری که ممکن است  بعد از خرید سمعک متوجه  آن شوید، کاهش خستگی شنوایی است، خستگی شنوایی مانند خستگی است که درهنگام انجام کار سخت انسان تجربه می کند. دقیقا همین حس برای فرد کم شنوایی  رخ می دهد زیرا افراد دارای کم شنوایی باسد انرژی زیادی برای پردازش گفتار صرف کنند.

اما همانطور که در بالا اشاره شد، سمعک‌ها نمی‌توانند اختلال شنوایی شما را به طور کامل رفع یا حل کنند.

“محیط‌های دشوار شنوایی همچنان چالش‌های خود را دارند و هیچ چیز نمی‌تواند به شما گوش‌های ۱۶ ساله دوباره بدهد”، به عبارت دیگر، در یک مهمانی شلوغ و یک گروه موسیقی، شاید هنوز هم برای شنیدن گفتگوی شخص مقابلتان دچار مشکل شوید (مهم است بدانید: حتی یک نوجوان بدون اختلال شنوایی نیز در این نوع محیط‌های چالش برانگیز با مشکل مواجه می‌شود)

“معیار موفقیت احساس بیمار است”،. به عنوان مثال، آیا مراودات شما با دوستان بهبود یافته است؟ آیا تماس‌های تلفنی شما در هنگام نیاز به کمک برای اتصال اینترنت آسان‌تر شده است؟ و غیره.

اگر سمعک شما دارای تله کوئیل است، می‌تواند شما را به سیستم‌های گوش دادن کمکی عمومی، مانند حلقه‌های شنوایی، سیستم‌های FM/DM و سیستم‌های مادون قرمز متصل کند. این سیستم‌ها بیشتر (اما همیشه) در تئاترها، آمفی تاترها، فرودگاه‌ها و مکان‌های مذهبی یافت می‌شوند.

ABR 2024 03 11T174321.860

چگونه متخصصین شنوایی عملکرد سمعک شما را تست می کنند

در کل، بهتر است به تنظیم سمعک به عنوان یک ترکیبی از هنر و علم فکر کنید. ما ابتدا ازعلم پیروی می‌کنیم وتمام نرم افزارها و تنظیمات مورد نیاز شما را نصب می کنیم اما مرحله بعدی، راحتی شما است و اینجاست که هنر وارد می‌شود. در اینجا یک شنوایی شناس خوب با انجام تنظیمات ظریف و تغییرات ظریف در فرکانس های مختلف  دقیقا سمعک را مطابق با نیاز های شنوایی شما تطبیق می دهد

متخصصین سمعک پس از این مرحله از چندین روش متفاوت  برای ارزیابی عملکرد سمعک استفاده می کنند

 تأیید صحت کارکرد سمعک

حتی قبل از ارائه سمعک به شما، متخصص شنوایی عملکرد سمعک شما را بررسی می‌کنند.

آن‌ها از یک دستگاه به نام جعبه آزمایش استفاده می‌کنند و اندازه‌گیری‌هایی را انجام می‌دهند تا تأیید کنند که سمعک با مشخصات تولید کننده سازگار است یا خیر.در این مرحله، کارشناس شنوایی شما عملکرد دستگاه را با اطلاعاتی و ادعا هایی که تولید کننده ارائه داده است تطابق می دهد مثلا از نظر میزان بلندی سمعک ، میزان بهره و خروجی ، پوشش فرکانسی و بسیاری از اقدامات دیگر

اندازه گیری گوش واقعی

بعد از مراجعه شما به مطب برای دریافت سمعک، برای شما  اندازه‌گیری‌های واقعی گوش  انجام خواهد شد. این شامل قرار دادن یک پروب در گوش شما قبل از قرار دادن سمعک است و سپس پخش صدا/گفتار است.

این مرحله به چه دلیلی مرحله لازمی است؟ سمعک‌ها برای جور درآوردن با “میانگین” گوش طراحی شده‌اند، اما در واقع، گوش‌ها به اندازه اثرانگشت‌ها منحصر به فرد هستند و هیچ دو گوشی شبیه به هم نیستند، بنابراین، یک سمعک ممکن است در یک گوش مناسب باشد و صدا را به درستی تولید کند، اما در گوش دیگری نیاز به تنظیم داشته باشد.

در این مرحله، شما بازخورد در مورد صداهایی که شنیده می‌شوند را به اشتراک می‌گذارید و کارشناس شنوایی تنظیمات را به گونه‌ای تغییر می‌دهد که تقویت صدا مناسب گوش و اختلال شنوایی شما باشد. همچنین، او می‌تواند تنظیمات شنوایی سفارشی را برای شما تنظیم کند، مانند برنامه ریزی اضافی برای گوش دادن به موسیقی یا پرندگان یا یک محیط صوتی خاص

“این ها استانداردهای طلایی برنامه‌ریزی سمعک هستند؛ بدون این دو مورد، تنظیمات صحیح انجام نمی شود. طبق مطالعات همه کارشناسان شنوایی این اندازه‌گیری‌ها را انجام نمی‌دهند، به عنوان مثال، مطابق با مطالعه که در ژوئن 2016 در مجله Otology منتشر شده است، تنها 34 درصد از متخصصین سمعک باز این روش ها استفاده می کنند . بنابراین در صورتیکه شما می خواهید سمعکتان به درست ترین صورت تنظیم شود به متخصصینی که این ارزیابی ها را انجام می دهند مراجعه کنید.

ABR 2024 03 11T175124.338

پرسشنامه‌های اعتبارسنجی

روش‌هایی که در بالا ذکر شد، اندازه‌گیری‌های هدفمند عملکرد سمعک هستند. اما متخصصین شنوایی نیز اندازه‌گیری‌های اعتبارسنجی انجام می‌دهند که بیشتر مبتنی بر ذهنیت فردی است.

به طور کلی، یک نیمه از پروژه “تأیید کردن که سمعک‌ها به درستی کار می‌کنند و کیفیت زندگی بیمار را بهبود می‌بخشند. و سپس آنچه را که ما به آن اعتبارسنجی می‌گوییم، به معنای این است که ما اعتبار آنچه را برای بیمار انجام دادیم تأیید می‌کنیم”

به عنوان مثال پیش از دریافت سمعک، متخصصین شنوایی یک پرسشنامه به شما می‌دهد. این کار به منظور تأمل در تجربه شما در مورد اختلال شنوایی، شیوه زندگی شما و محیط‌های گوش دادنی است که بیشتر در معرض آن قرار دارید. سپس، پس از چند ماه استفاده از سمعک، همان پرسشنامه را به شما می‌دهند. هدف این است که نمرات در طول این بازه زمانی بهبود یابند. یک پرسشنامه این نوع از پرسشنامه‌ها، مقیاس بهبود گراي مشتري (COSI) است، اما پرسشنامه‌های دیگری نیز موجود هستند.

این پرسشنامه‌ها می‌توانند به شما در روشن شدن موفقیت ها کمک کنند، مانند افزایش احتمال شنیدن صدای زنگ درب یا کاهش خجالت از پاسخ نادرست. همچنین، نقاطی که بهبود بیشتری نیاز است را نیز مشخص می‌کنند.

استراژی دیگر: تست گفتاری

در هنگام آزمایش گفتاری، شما به سری کلمات یا جملات استاندارد گوش می‌دهید. این آزمون در داخل کابین انجام می‌شود و به نشان دادن  اینکه چگونه صداها توسط مغز پردازش می‌شوند کمک می‌کند. ازمایش گفتاری نشان می‌دهد که آیا صدا به سطح مغز می‌رسد و آیا به درستی پردازش می‌شود یا آیا نقصی وجود دارد.

اگر نقصی وجود داشته باشد، توانبخشی شنوایی می‌تواند مفید باشد، زیرا سمعک به تنهایی نمی‌تواند مسئله پردازش (یعنی مشکل در مغز و نه گوش‌ها) را حل کند.

عملکرد سمعک ps

مراقبت های بعد از خرید سمعک

بعد از خرید سمعک باید برای حفظ و نگهداری و کمک به افزایش طول عمر سمعک تلاش هایی را انجام دهید. و نهایتا اگر با مشکل قطعی سمعک روبه رو شدید موارد زیر را رعایت کنید:

اگر احساس می کنید سمعکتان درست کار نمی کند چه کاری باید انجام دهید

اگر احساس می‌کنید که سمعک‌های شما به درستی کار نمی‌کنند، ابتدا احتمال مشکلات نگهداری را در نظر بگیرید.

بسیار عجیب است اگر به شما بگوییم که  که بعضی از کاربران سمعک که اتفاقا سمعک‌های قیمت بالایی نیز خریده بودند سمعک خود را در یک دستمال کاغذی گذاشته و آن را در جیبشان قرار می‌دهند.مشخص است که شما نباید این کار را انجام دهید.

از سوی دیگر باید به این نکته توجه کنید که سمعک‌ها نیاز به تمیز کردن دارند و می بایست در محل خشک نگه‌داری شوند. اگر موم یا جرمی بر روی میکروفون قرار گیردصدا به درستی شنیده نخواهد شد.

بعد از وجود مشکلات به دلیل عدم نگه داری و مراقبت صحیح از سمعک سایر مواردی که باید بررسی شود:

– شاید نیاز به نسخه جدید باشد.

– شاید انتظارات شما کمی بیش از حد باشد.

– زمان یکی از عوامل می‌تواند باشد: در ابتدا زمان لازم است تا به سمعک‌ها عادت کنید.

– ممکن است یک مشکل عصبی بر کیفیت شنوایی شما تأثیر بگذارد.

– اما در کل، سمعک باید تفاوتی را (و تفاوتی مثبت) ایجاد کند.

44 نظر در “خرید سمعک – نمایندگی 4 برند سمعک با بهترین قیمت

  1. مهسا گفت:

    بسیار عالی

  2. سعید گفت:

    خیلی ممنون خانم دکتر مهربان
    مرسی با دلسوزی زیاد ، سمعکی خیلی مناسب و کاربردی با بودجه بنده معرفی فرمودید .

  3. مهتاب گفت:

    سلام خانم دکتر
    خیلی تشکر .بابت درمان کم شنواییم.
    دستتون درد نکنه خیلی سمعک م راضی هستم

  4. مهدی گفت:

    مرسی که با دلسوزی من رو راهنمایی کردید

  5. کریمی گفت:

    مادرم از سمعکی که از مرکز شما براشون تهیه کردیم بسیار راضی هستند ممنون از حمایت های شما

  6. عقیلی گفت:

    من خیلی از خدمات و مشاوره ای که در مرکز آوای امید داده می شود رضایت دارم . به نظرم این مرکز یکی از بهترین مراکز شنوایی هست. از زحمات خانم دکتر شهیدی پور هم بسیار متشکرم

  7. ویدا گفت:

    درود بر شما خانم دکتر با سواد و بسیار خوش اخلاق ممنون از سمعکی که برای مادرم تجویز کردین ….واقعا بنده هر کسی که نیاز به خرید و تهیه سمعک داشته باشه قطعا شما رو معرفی خواهم کرد ..

  8. خدابخش گفت:

    سلام
    بنده خیلی از خرید سمعک از کلینیک شنوایی شما راضی هستم و از خانم دکتر شهیدی پور بابت راهنماییتون برای استفاده درست از سمعک خیلی ممنونم
    از وقتی سمعک استفاده میکنم واقعا زنگی جدیدی شروع کردم .ممنونم

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام. خواهش می کنم انشالا که سالم و تندرست باشید.

  9. سلام ممنون بابت راهنمایی کردن

  10. فاتحی گفت:

    با سلام
    پدر من مدتی است دچار کم شنوایی شده اند می خواستم بپرسم مراحل خرید سمعک به چه صورت است و اول چه کاری باید انجام بدیم؟

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      با سلام و احترام
      برای خرید سمعک ابتدا باید تست شنوایی کامل انجام شود . بعد از انجام شنوایی سنجی با توجه به نوع افت شنوایی و میزان آن در فرکانس های مختلف مشاوره سمعک انجام می شود.

  11. بردبار گفت:

    سلام روزتون بخیر
    تفاوت سمعک های آنالوگ و دیجیتال در چیست

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      با سلام
      سمعک های آنالوگ سمعک هایی هستند که پردازش انها به صورت آنالوگ است در سمعک های دیجیتال صدایی که به سمعک وارد می شود به صورت کدهای دیجیتال تبدیل و مورد پردازش قرار می گیرد. سمعک های انالوگ نسل قدیمی سمعک ها هستند که امروزه کمتر ارائه می شوند.

  12. رضاییان گفت:

    بنده برای پدرم می خواستم سمعک تهیه کنم ولی هر مرکزی مارک و برند خاصی را توصیه می کند و می گوید که بهترین سمعک است. می خواستم ببینم نظر شما در مورد بهترین مارک سمعک چیست و کدام مارک بهترین است؟

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      با سلام
      سمعک ها مارک ها و برندهای مختلفی دارند و مشخص کردن اینکه واقعا بهترین مارک سمعک کدام است به عوامل مختلفی بستگی دارد مانند نوع کم شنوایی و نوع سمعک مورد نیاز، شکل ظاهری مورد نظر برای سمعک و خدمات پس از فروش و بسیاری موارد دیگر . ولی در مجموع در حال حاضر در ایران برندهای زیمنس ، اتیکن و برنافن سمعک هایی با ویژگی های خوب و خدمات پس از فروش مناسبی هستند.

  13. غلامی گفت:

    با سلام
    من برای پدرم دنبال سمعک داخل گوشی هستم چطور می تونم ازتون تهیه کنم؟

  14. طبری گفت:

    سلام من برای پدرم می خوام اقدام به خرید سمعک کنم . ما شهرستان هستیم چطور می تونم سفارش بدم؟ آیا اینترنتی امکان پذیر است؟

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام دوست عزیز. خرید سمعک به صورت اینترنتی امکان پذیر نیست . زیرا برای خرید سمعک نیاز به طی مراحل دقیقی است که باید به صورت حضوری انجام شود . مانند ارزیابی و انجام شنوایی سنجی، بررسی ساختار گوش و وضعیت گوش میانی، بررسی توانمندیهای فیزیکی و روانی کاربر سمعک ، قالبگیری و بسیاری موارد دیگر که در متن توضیح داده شده است.

  15. پرنیان گفت:

    سلام من 23 سال سن دارم به من گفتن باید از سمعک استفاده کنم ولی من دوست ندارم اصلا دیده بشه . چند جا مراجعه کردم گفتن باید سمعک IIC استفاده کنم چند تا مرکز هم گفتن نمیشه میشه لطفا راهنمایی کنید که می تونم استفاده کنم یا نه؟

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام دوست عزیز
      سمعک های IIC کوچکترین سایز سمعک ها هستند که در اصطلاح به آنها سمعک نامرئی نیز گفته می شود. همه افراد نمی توانند از این نوع سمعک ها استفاده کنند . برای اینکه مشخص شود شما کاندیدای استفاده از این نوع سمعک ها هستید یا خیر عوامل مختلفی باید بررسی شود از جمله میزان و نوع کم شنوایی ، شکل کم شنوایی در فرکانس های مختلف .به غیر از این موارد اندازه و شرایط کانال گوش فرد نیز برای استفاده از این سمعک ها مهم است. برای اطلاع بیشتر این مقاله را مطالعه کنید.
      https://drshahidipour.com/%d8%b3%d9%85%d8%b9%da%a9-%d9%86%d8%a7%d9%85%d8%b1%d8%a6%db%8c/

  16. افسر گفت:

    من ۶ سال پیش سمعک خریدم الان میخوام با جدیدترین سمعکی که هست رو بخرم. لطفا بهترین مدل سمعک رو بگید که چی هست

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام دوست عزیز
      بهترین سمعک برای هر فرد متفاوت است و بر اساس فاکتورهای زیادی مانند میزان کم شنوایی، شکل کم شنوایی در فرکانس های مختلف، سن، سبک زندگی فرد ، نوع شغل و بسیاری از موارد این چنینی تعیین می شود که در جلسه مشاوره به طور کامل به فرد توضیح داده خواهد شد.

  17. یاسر گفت:

    سلام من دچار کم شنوایی به میزان ۵۰ درصد هستم امکانش هست که راهی بجز سمعک باشه؟ چون من واقعا دوست ندارم سمعک استفاذه کنم هیچ دارویی وجود نداره؟

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام دوست عزیز
      اگر کم شنوایی شما از نوع حسی- عصبی است تنها راه استفاده از سمعک است و هنوز عملی برای حل این مشکل وجود ندارد. پس از انجام شنوایی سنجی در صورت امکان سمعک های داخل گوشی بسیار ریز را امتحان کنید.

  18. اشراقی گفت:

    من ۳ روزه سمعک رو گرفتم و باهاش راحتم میتونم بیشتر از تایمی که خانم دکتر گفتن استفاده کنم یا حتما باید همون برنامه رو انجام بدم؟

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام بهتر است که برای عادت پذیری بهتر 10 روز اول رو طبق همون برنامه پیش برید

  19. نوید گفت:

    سلام پارسال به من سمعک سری ۷ زیمنس توصیه شده ولی نتونستم تهیه کنم امسال هرچی میگردم نیست لطفا راهنمایی کنید چیکار میتونم بکنم و از کجا تهیه کنم؟

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام دوست عزیز
      با توجه به استراتزی های واردات سمعک در سال جدید سمعک های سری 7 در حال حاضر وارد نمیشن و شما می تونید از سمعک هایی که جایگزین این سمعک شده اند استفاده کنید. برای مشاوره تماس بگیرید

  20. کیمیا گفت:

    سلام
    برای پدر من سمعک پشت گوشی توصیه کردن بین سمعک اوتیکن و رکستون به نظر شما کدوم بهتره؟

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام دوست عزیز
      هر دو سمعک اتیکن و رکستون از برندهای خوب سمعک در ایران هستند. اینکه کدام سمعک برای فردی خوب است تنها به برند آن سمعک بستگی ندارد و به عوامل زیادی مرتبط است . به علاوه اینکه در حال حاضر با توجه به شرایط ،در هنگام خرید سمعک سهولت دسترسی به خدمات پس از فروش و امکان تعمیرات و وجود قطعات برای تعمیر نیز پارامتر مهمی است که در هنگام خرید سمعک به آن دقت کنید .

  21. ثنا گفت:

    سلام
    من مدت هاست وزوز گوش دارم به من گفتن باید سمعک استفاده کنم .می خواستم نظر شما رو بدونم در این رابطه.

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام دوست عزیز
      سمعک ها می توانند راهی برای درمان و مدیریت وزوز گوش باشند. سمعک های امروزی مجهز به سیستم های ماسکر وزوز گوش هستند که می توانند بسیار کمک کننده باشند.

  22. قرائی گفت:

    سلام خسته نباشید
    قیمت سمعک زیمنس رو می خواستم بدونم

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام دوست عزیز
      سوال شما مثل این است که بپرسید قیمت گوشی موبایل سامسونگ چقدر است؟ آیا می توان به این سوال پاسخ داد؟
      سمعک زیمنس نیز یک عدد سمعک نیست که بتوان برای آن قیمتی تعیین کرد بلکه یک برند سمعک است که سالانه مدل های مختلف سمعک از داخل گوشی و پشت گوشی با امکانات مختلف را تولید می کند. برای آگاهی از قیمت سمعک باید ریز جزئیات آن را بدانید

  23. ضیاییان گفت:

    روز بخیر. در مرکز شما تست با سمعک برای کودکان هم انجام میشود؟

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام دوست عزیز
      بله برای انجام تست با سمعک در خدمت هستیم برای اطلاع بیشتر می توانید این مقاله را بخوانید
      https://drshahidipour.com/%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b3%d9%86%d8%ac%db%8c-%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9%d8%a7%d9%86/

  24. فریدی گفت:

    سلام من چند جا مراجعه کردم برای خرید سمعک برای پدرم و به من گفتن که میتونم هم سمعک داخل گوشی استفاده کنم هم پشت گوشی به نظر شما کدوم یکی بهتر هست

  25. بدایت گفت:

    سلام روزتون بخیر . سوالم اینه که چرا قیمت سمعک ها انقدر متفاوت هست؟ سمعک 7 تومنی چه تفاوتی با سمعک 20 تومنی داره؟

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام دوست عزیز
      پارامترهای مختلفی در تعیین قیمت سمعک دخیل هستند که در متن مقاله در مورد آن توضیح داده شده است. بعضی ها تصور می کنند سمعک تنها دو سه مدل محدود است که قیمت مشخصی دارد ما در متن مقاله توضیح داده ایم که این تصور اشتباه است . سمعک نیز مانند گوشی تلفن همراه مدل ها و کمپانی های سازنده متفاوتی دارد که بر قیمت آن موثر است و هر کمپانی نیز بیشتر از 10 ها مدل دارد.

  26. رشدی گفت:

    سلام
    امکانش هست مدارک شنوایی سنجی مادرم رو براتون ارسال کنم مدل سمعک مناسب برای ایشان را بفرمایید
    با تشکر

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام دوست عزیز تجویز سمعک نیازمند فاکتورهای زیادی است و تجویز سمعک صحیح نیازمند معاینه و مصاحبه با فرد می باشد . بنابراین مشاوره تنها بر اساس نتیجه شنوایی سنجی پایه که فاکتورهای مربوط به تجویز سمعک در آن لحاظ نشده است امکان تجویز بهترین سمعک را فراهم نمی کند.

  27. سنایی گفت:

    سلام و روز بخیر اسم اپلیکیشن تنظیم سمعک های زیمنس رو لطفا بگید و از کجا دانلود کنم؟

    1. دکتر شهیدی پور گفت:

      سلام دوست عزیز
      اپلیکیشن سمعک های گروه سیگنیا رو می توانید از گوگل با نام signia app دانلود کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *