بهترین سمعک
- بهترین سمعک سمعکی است که تمام ویژگی هایش منحصر به هر فرد تعیین شود.
- سمعکی که برای دوست شما بهترین سمعک است ممکن است برای شما کاملا نامناسب باشد.
- مارک به تنهایی معرف بهترین سمعک نیست
با توجه به پیشرفت تکنولوژی سمعک ها و انواع آنها پروسه انتخاب سمعک به کاری کاملا تخصصی تبدیل شده است که تنها با تکیه بر دانش آکادمیک میتوان به آن پرداخت بنابراین اطلاعات پراکنده ای که شما از افراد غیر شنوایی شناس دریافت می کنید نمیتواند تضمین انتخاب صحیح شما باشد و در بسیاری از موارد انتخاب درست را با دشواری همراه می کند. اولین گام در انتخاب بهترین سمعک،انتخاب مرکز شنوایی معتبر و شنوایی شناس با مهارت کافی برای ارزیابی ، مشاوره ،انتخاب و تنظیم سمعک است.
مواردیکه در انتخاب بهترین سمعک باید بدانید:
گام اول ارزیابی:
ارزیابی شنوایی دقیق: ابتدا باید با استفاده از تست های مختلف میزان کم شنوایی در هر فرکانس، علت آن و نوع درمان می بایست مشخص شود در صورتیکه درمان دارویی برای کم شنوایی موجود باشد شما به پزشک گوش و حلق و بینی ارجاع داده خواهید شد در غیر این صورت مشاوره سمعک صورت می گیرد.
گام دوم مشاوره و انتخاب سمعک:
تهیه لیست موقعیت های روزانه: در هنگام مشاوره برای انتخاب بهترین سمعک ابتدا شما لیستی از موقعیت هایی که بیشترین زمان خود را در آنجا صرف می کنید به شنوایی شناس خودارائه می دهید از جمله نکاتی که باید به آن توجه شودشغل شماست بر همین اساس سمعکی که برای یک فرد بازنشسته که اکثر اوقات در منزل است دارای ویزگی های متفاوتی از سمعک شخصی است که معاون یک بانک یا معلم است.حتی در مورد دو فردی که بازنشسته هستند نیز پروسه تجویز متفاوت است. ممکن است شخصی سبک زندگی فعالانه داشته باشد ولی شخص دیگری برنامه روزانه زندگی اش محدود به چند فضای خاص باشد.
اولویت و انتظارات شنوایی: ممکن است فردی بیشتر ساعات خود را به تماشای تلویزیون بپردازد و وضوح صدای تلویزیون برایش اولویت اول باشد ولی فرد دیگر گوش دادن به موسیقی و صحبت با تلفن اولویت اول برایش باشد. فردی دو ساعت در روز به پارک می رود و تنها شنیدن در همان فضا برایش اولویت باشد. بر اساس اولویت های فرد برنامه ریزی سمعک متفاوت است.
گام سوم:
تعیین نوع سمعک بر اساس ظاهر و تکنولوژی: همانطور که در این صفحه خواندید سمعک ها از نظر ظاهر انواع متفاوتی دارند.با شنوایی شناس خود در مورد ظاهر سمعک دلخواه خود صحبت کنید.نکته مهم اینکه همه انواع سمعک برای همه کم شنوایی ها مناسب نیست در این بخش شنوایی شناس شما از میان انواع سمعک های موجود سمعکی را انتخاب می کند که علاوه بر پوشش میزان کم شنوایی با انتظار شما از ظاهر سمعک نیز منطبق باشد.
توجه توجه:شنوایی شناس نیز مانند شما خواهان انتخاب سمعکی با کمترین دید و بهترین تکنولوژیست ولی گاهی کوچکترین سمعک به معنی بهترین سمعک نیست و در این بخش انتظار شما باواقعیت باید تا حد امکان تطبیق شود . مثلا برای کسی که کم شنوایی شدید و عمیق دارد استفاده از سمعک CIC توصیه نمی شود و یا با شرایط خاص توصیه می شود و مواردی از این قبیل
نهایتا اینکه: عوامل دیگری نیز در انتخاب بهترین سمعک برای فرد دخیل هستند که شنوایی شناس شما در هنگام انتخاب آن را می بایست مد نظر بگیردیکی از این عوامل که در انتخاب ظاهر سمعک مهم است توانایی های حرکتی فرد است زیرا گذاشتن و برداشتن سمعک و تعویض باطری به توانایی حرکتی مناسب وابسته است .
با توجه به نکات مطرح شده انتخاب بهترین سمعک را به شنوایی شناس خود بسپارید.
جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید
کلینیک شنواییآوای امید
44005315
با سپاس از اطلاعات شما. ما برای تهیه سمعک برای پدرم دچار مشکل بودیم و واقعا انتخاب سمعک مناسب برای ایشان کار سختی بود کهبا مراجعه به مطب شما و راهنمایی هاتون مشکل ما حل شد و الان پدرم شدیدا راضی هستن… سپاسگزارم
تشکر از وقتی که برای ارائه این مطالب مفید گذاشتین